+31 20 3697279 info@plento.nl

Ambiqo gaat verder als Plento Facility Services

Plento Facility Services is vanaf nu de nieuwe naam voor de partiperende organisatie Ambiqo. Waar Ambiqo eerst webhosting en backoffice verzorgde, heeft Plento hierin nu een verdeling gemaakt. De voornamelijke reden hiervoor is de toename van participerende bedrijven binnen Plento. Plento Facility Services zal alle taken omtrent backoffice en logistiek voor al haar bedrijven uitvoeren. Uiteraard verdwijnt Ambiqo niet. Ambiqo blijft echter wel als handelsnaam bestaan, maar zal zich onder deze naam focussen op domeinregistratie en webhosting, hetgeen waarin Ambiqo al jarenlang gespecialiseerd in is.

Uitbreiding activiteiten intoIBIZA

Vorig jaar heeft Plento de webwinkel intoIBIZA overgenomen van Vino Nova. Vino Nova is vooral gespecialiceerd in luxe producten en merken uit Ibiza en distribueert deze binnen Nederland en België.
intoIBIZA gaat nu haar verkoop vergroten en zich tevens richten op de horecasector en bedrijven. Plento heeft daarom de kennis en ervaring van Vino Nova bij deze uitbreiding betrokken. Het uitbreiden van de diensten en het verbreden van de doelgroep creëert nieuwe mogelijkheden om als organisaties te groeien, hetgeen wat Plento hoofdzakelijk wil realiseren

Dubbele certificering voor Simply Numbers

Simply Numbers heeft twee nieuwe certificaten op zak. De certificaten werden afgelopen week binnen Exact Online behaald. Exact Online biedt trainingen en cursussen aan, waarbij het gaat om het optimaliseren van dienstverleningen.
Het certificaat voor Cloud Accountancy staat voor een grote kennis van Exact Online en het efficiënt aanpakken van processen, met als doel het optimaliseren van samenwerkingen met klanten.
Vervolgens werd Simply Numbers gecertificeerd voor Zakelijke Dienstverlening. Hiermee is Simply Numbers volledig up-to-date met alle administratie-mogelijkheden en ontwikkelingen binnen Exact Online om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Simply Numbers is nu in het bezit van meerdere certificeringen binnen Exact Online, een bewijs van kennis en deskundigheid.

Plento creëert samenwerking M.V.M. Beheer en Translation Office

De samenwerking tussen M.V.M Beheer en Translation Office is ontstaan vanuit Plento. De twee organisaties zijn ieder gespecialiseerd in een ander vakgebied en door krachten te bundelen, kunnen zij klanten nóg beter van dienst zijn.
De sectoren en de markten waarin de bedrijven opereren, vergen specifieke specialisaties. En juist dát is wat de coöperatie interessant maakt. Het betreft een complementaire samenwerking voor beide organisaties, waarin Plento goede potentie ziet. Plento houdt zich continue bezig met mogelijkheden om te groeien en de kwaliteit van diensten te optimaliseren. Door kennis uit te wisselen en door nieuwe samenwerkingen te creëren, ontstaan er steeds meer positieve dienstontwikkelingen voor zowel Plento als iedere participerende organisatie.
De combinatie van organisaties uit verschillende branches vormt een interessante samenwerking. Dit is ook zeker een doeltreffende ontwikkeling voor zowel prospects als bestaande klanten.

Webwinkel intoIBIZA bij Plento

Voor de eerste keer vindt er een overname plaatst van een bedrijf binnen de sector van eten en drinken. Sinds 10 juni is intoIBIZA officieel een participatie van Plento. intoIBIZA is de ultieme combinatie van kwaliteit, cultuur en een passie voor het eiland Ibiza. De webwinkel biedt mooie en nauwkeurig geselecteerde producten uit Ibiza. De focus ligt hier op de beleving voor de klant: een gevoel van luxe en genot in de vrije tijd. De verschillende merken en producten komen vanuit Ibiza en staan voor eerlijk en betrouwbaar. Het doel van intoIBIZA is dan ook om kwalitatieve en authentieke producten te leveren om de beleving van Ibiza te voelen door middel van speciale smaken.
Voor Plento is intoIBIZA een waardevolle overname, omdat het unieke concept, de ervaring in de sector en de duidelijke visie en missie veelbelovend is voor het behalen van organisatiedoelen.

Simply Numbers officieel NOAB gecertificeerd

Om in aanmerking te komen voor een NOAB certificatie moet een bedrijf aan vele strenge eisen voldoen. Simply Numbers heeft hier, als administratiekantoor, hard voor gewerkt en ontving uiteindelijk het goede nieuws dat zij tot de NOAB kunnen toetreden.
Met een NOAB certificaat zijn klanten gegarandeerd van uitstekende service en expertise op het gebied van accountancy en financiële zaken. Simply Numbers is hiermee een uiterst betrouwbare organisatie voor klanten om hun financiële data en activiteiten mee te delen.
Niet alleen Simply Numbers, maar ook Plento is blij met dit nieuws.