+31 20 3697279 info@plento.nl

Nieuwe website intoIBIZA

De website van intoIBIZA is volledig vernieuwd en staat sinds vorige week online. De webwinkel wil haar klanten meer overzicht bieden en heeft daarom de website gemoderniseerd. Alle merken en producten zijn nu in één oogopslag te vinden. Daarnaast heeft de webshop ook een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd.

intoIBIZA verkoopt producten die veelal afkomstig zijn uit Ibiza. De Spaanse sferen en invloeden van dit eiland staan dan ook centraal in deze organisatie. Met veel beeldmateriaal op de website komt het kleurrijke aspect van Ibiza dan ook goed tot zijn recht op deze vernieuwde website. 

De producten van intoIBIZA zijn luxe, maar zeker toegankelijk voor iedereen. Dat de producten veelal op Ibiza worden geproduceerd, maakt de producten zo bijzonder. Alles van intoIBIZA is bedoeld voor de mensen die van Ibiza houden, maar ook van exclusieve producten.

Nieuwe website Translation Office

Het werd tijd voor vernieuwing. Translation Office heeft op 1 februari jl. haar nieuwe website gelanceerd. Hiermee wil de organisatie nog beter laten zien wie zij zijn en waar zij voor staan.

Zowel de Nederlandse als de Belgische website zijn vanaf nu in een geheel nieuwe stijl. Maar niet alleen de website is nieuw, ook het logo en de gehele huisstijl hebben een nieuw ontwerp. De kleuren en de stijl geven aan waar Translation office voor staat: Jong, fris, flexibel en professioneel.

Translation Office werkt samen met vertalers over de hele wereld. Zij voeren vertaalopdrachten uit voor verschillende klanten, voornamelijk uit Nederland en België.

 

Ambiqo gaat verder als Plento Facility Services

Plento Facility Services is vanaf nu de nieuwe naam voor de partiperende organisatie Ambiqo. Waar Ambiqo eerst webhosting en backoffice verzorgde, heeft Plento hierin nu een verdeling gemaakt. De voornamelijke reden hiervoor is de toename van participerende bedrijven binnen Plento. Plento Facility Services zal alle taken omtrent backoffice en logistiek voor al haar bedrijven uitvoeren. Uiteraard verdwijnt Ambiqo niet. Ambiqo blijft echter wel als handelsnaam bestaan, maar zal zich onder deze naam focussen op domeinregistratie en webhosting, hetgeen waarin Ambiqo al jarenlang gespecialiseerd in is.

Uitbreiding activiteiten intoIBIZA

Vorig jaar heeft Plento de webwinkel intoIBIZA overgenomen van Vino Nova. Vino Nova is vooral gespecialiceerd in luxe producten en merken uit Ibiza en distribueert deze binnen Nederland en België.
intoIBIZA gaat nu haar verkoop vergroten en zich tevens richten op de horecasector en bedrijven. Plento heeft daarom de kennis en ervaring van Vino Nova bij deze uitbreiding betrokken. Het uitbreiden van de diensten en het verbreden van de doelgroep creëert nieuwe mogelijkheden om als organisaties te groeien, hetgeen wat Plento hoofdzakelijk wil realiseren

Dubbele certificering voor Simply Numbers

Simply Numbers heeft twee nieuwe certificaten op zak. De certificaten werden afgelopen week binnen Exact Online behaald. Exact Online biedt trainingen en cursussen aan, waarbij het gaat om het optimaliseren van dienstverleningen.
Het certificaat voor Cloud Accountancy staat voor een grote kennis van Exact Online en het efficiënt aanpakken van processen, met als doel het optimaliseren van samenwerkingen met klanten.
Vervolgens werd Simply Numbers gecertificeerd voor Zakelijke Dienstverlening. Hiermee is Simply Numbers volledig up-to-date met alle administratie-mogelijkheden en ontwikkelingen binnen Exact Online om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Simply Numbers is nu in het bezit van meerdere certificeringen binnen Exact Online, een bewijs van kennis en deskundigheid.

Plento creëert samenwerking M.V.M. Beheer en Translation Office

De samenwerking tussen M.V.M Beheer en Translation Office is ontstaan vanuit Plento. De twee organisaties zijn ieder gespecialiseerd in een ander vakgebied en door krachten te bundelen, kunnen zij klanten nóg beter van dienst zijn.
De sectoren en de markten waarin de bedrijven opereren, vergen specifieke specialisaties. En juist dát is wat de coöperatie interessant maakt. Het betreft een complementaire samenwerking voor beide organisaties, waarin Plento goede potentie ziet. Plento houdt zich continue bezig met mogelijkheden om te groeien en de kwaliteit van diensten te optimaliseren. Door kennis uit te wisselen en door nieuwe samenwerkingen te creëren, ontstaan er steeds meer positieve dienstontwikkelingen voor zowel Plento als iedere participerende organisatie.
De combinatie van organisaties uit verschillende branches vormt een interessante samenwerking. Dit is ook zeker een doeltreffende ontwikkeling voor zowel prospects als bestaande klanten.